top of page
Uw slager sinds 1990

SLAGERIJ

Van Puymbroeck

-   Over ons  -

Slagerij Van Puymbroeck werd opgericht in 1990, door Guido Van Puymbroeck & Anneken Van Hoeyweghen. Nog steeds staan ze aan het roer van hun zaak en voeren ze hun beroep met veel passie uit. Al 30 jaar lang staan ze in de streek bekend voor hun vers vlees, uitzonderlijk gehakt, zelfgemaakte charcuterie, eigen bereide salades en een traiteursafdeling.

 

Bij Slagerij Van Puymbroeck draagt men ambacht hoog in het vaandel. 

Om de beste kwaliteit aan onze klanten te garanderen wordt het vlees hier zelf uitgebeend, gepekeld en verwerkt tot charcuterie. Bovendien geeft de slager u uitleg over de klassieke verse vleeswaren en snijdt hij uw stukje op maat. Niet alleen de verse vleeswaren en charcuterie genieten deze aandacht voor ambacht, maar ook de salades en warme gerechten worden vers bereid met verse groenten, vlees en sausjes. Onze unieke recepten en passie voor het vak zorgen voor een eerlijke en verfijnde smaak van het product. 

Sinds 2007 is de slagerij verhuisd naar een nieuwe winkel maar de rode draad blijft steeds dezelfde: uitstekende kwaliteit, passie voor ambacht en een vriendelijke service.

bottom of page